TENTANG KITA

Tentang kita

Siapa kita?

NANJING TTZS CO.,LTD ditemui pada 2019 sebagai cawangan Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Ibu pejabat kami terletak di Beijing, China. Kami mempunyai 4 lagi cawangan di seluruh China. Sejak 2011, kami menyediakan teknologi inkjet Papan Induk PCB dan sistem kawalan kepada pengeluar pencetak flatbed, mesin pencetak dinding menegak.

Pada tahun 2017, kami mula mengeluarkan pencetak dinding, dan kami mempunyai lebih daripada 2000 pelanggan di China, lebih daripada 200 pelanggan di luar negara. Rakan kongsi di AS, Eropah, Rusia, Timur Tengah.

NANJING TTZS CO.,LTD bertanggungjawab untuk jualan luar negara, dan menyediakan sokongan teknikal selepas jualan.

Kemahiran Kami

Apa yang kami boleh tawarkan?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. ialah syarikat penyelidikan dan pembangunan yang memfokuskan pada teknologi pencetakan inkjet.

Syarikat itu terus melabur dalam penyelidikan dan pembangunan, dan mempunyai beberapa paten ciptaan dan hak cipta perisian. Ia adalah syarikat teknologi tinggi negara di China.

Selepas bertahun-tahun pembangunan, Huake Hengrun mempunyai rangkaian lengkap produk dengan prestasi lanjutan, dan mempunyai kedudukan tertentu dalam banyak bidang industri percetakan inkjet.

Sebagai R&D dan pengeluar pencetak inkjet, Huake Hengrun mempunyai pencetak inkjet UV laluan tunggal, pencetak inkjet dalam talian, pencetak dinding, pencetak lantai, yang digunakan secara meluas, kualiti yang stabil dan kos yang rendah. Telah mendapat pujian sebulat suara daripada pelanggan dalam dan luar negara.