SOBRE NOSALTRES

Sobre nosaltres

Qui som?

NANJING TTZS CO.,LTD es va trobar el 2019 com a sucursal de Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

La nostra seu es troba a Pequín, Xina. Tenim 4 sucursals més a la Xina. Des de 2011, oferim tecnologia d’injecció de tinta de plaques base PCB i sistemes de control als fabricants d’impressores planes i màquines d’impressió de parets verticals.

El 2017, vam començar a fabricar la impressora de paret i tenim més de 2000 clients a la Xina, més de 200 a l’estranger. Socis als EUA, Europa, Rússia i Orient Mitjà.

NANJING TTZS CO.,LTD és responsable de les vendes a l’estranger i de proporcionar suport tècnic postvenda.

Les nostres habilitats

Què podem oferir?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. és una empresa de recerca i desenvolupament centrada en la tecnologia d’impressió d’injecció de tinta.

La companyia ha continuat invertint en investigació i desenvolupament, i té diverses patents d’invenció i drets d’autor de programari. És una empresa nacional d’alta tecnologia a la Xina.

Després d’anys de desenvolupament, Huake Hengrun té una gamma completa de productes amb un rendiment avançat i té una certa posició en moltes àrees de la indústria d’impressió d’injecció de tinta.

Com a R+D i fabricant d’impressores d’injecció de tinta, Huake Hengrun té impressores d’injecció de tinta UV d’una sola passada, impressores d’injecció de tinta en línia, impressores de paret, impressores de sòl, que són àmpliament utilitzades, estables en qualitat i de baix cost. Ha guanyat elogis unànimes de clients nacionals i estrangers.