RÓLUNK

Rólunk

Kik vagyunk?

A NANJING TTZS CO.,LTD-t 2019-ben a Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. fióktelepeként alapították .

Székhelyünk Pekingben, Kínában található. További 4 fiókunk van Kínában. 2011 óta nyújtunk NYÁK alaplapok tintasugaras technológiáját és vezérlőrendszerét a síkágyas nyomtató, függőleges fali nyomdagépek gyártóinak.

2017-ben megkezdtük a fali nyomtató gyártását, és Kínában több mint 2000 ügyfelünk van, több mint 200 ügyfelünk a tengerentúlon. Partnerek az Egyesült Államokban, Európában, Oroszországban és a Közel-Keleten.

A NANJING TTZS CO., LTD a tengerentúli értékesítésért és az értékesítés utáni technikai támogatásért felelős.

Képességeink

Mit tudunk ajánlani?

A Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. egy tintasugaras nyomtatási technológiára összpontosító kutatási és fejlesztési vállalkozás.

A cég továbbra is befektet a kutatásba és fejlesztésbe, számos találmányi szabadalommal és szoftver szerzői joggal rendelkezik. Ez egy nemzeti csúcstechnológiai vállalkozás Kínában.

Évekig tartó fejlesztés után a Huake Hengrun fejlett teljesítményű termékek teljes választékával rendelkezik, és a tintasugaras nyomdaipar számos területén bizonyos pozícióval rendelkezik.

A tintasugaras nyomtatók kutatás-fejlesztése és gyártójaként a Huake Hengrun egymenetes UV tintasugaras nyomtatókkal, online tintasugaras nyomtatókkal, fali nyomtatókkal, padlónyomtatókkal rendelkezik, amelyek széles körben használatosak, stabil minőségűek és alacsonyak. Egybehangzó dicséretet nyert a hazai és külföldi vásárlók részéről.