Printer dixhital LED UV me një kalim me ngjyra të plota

Me llambën e shërueshme LED UV, printeri dixhital me një kalim mund të printojë në nënshtresa të ndryshme duke përfshirë materiale jo absorbuese si akrilik, plastikë, qelq, pllaka, metal…

Printim me një kalim të bardhë dhe të zi në akrilik

Veçoritë

Sistemi i alarmit të bojës mart

Paralajmërim paraprak për nivelin e pamjaftueshëm të bojës për të shmangur kohën e ndërprerjes

Sistemi i integruar i qarkut të bojës

Sistemi i integruar i qarkut të bojës me presion negativ për mirëmbajtje të lehtë
Sistemi i qëndrueshëm i furnizimit me presion negativ të bojës për të arritur efekt të përsosur printimi.

Printime me çdo ngjyrë

Mund të printojë çdo ngjyrë, ari, argjendi, etj. pa zëvendësuar bojën specifike.

Koka printimi unike

Dizajni i sistemit të temperaturës konstante përmend në masë të madhe saktësinë e printimit të pikave të bojës dhe përmirëson cilësinë e printimit të printimit me drejtim 360 gradë, i përshtatshëm për printim në çdo kënd.

Alex Wang – Drejtor i Shitjeve
Pekin HKHR Intelligent Technology Co., Ltd
Nanjing TTZS Co., Ltd
WhatsApp: +86 15952051055
Printer me bojë me një kalim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *