Printer Digital Inkjet One Pass për printim letre dhe paketash

Me printerin industrial me bojë me një kalim , paketimet kalojnë poshtë kokës së printimit vetëm një herë, shpejtësia e printimit do të ishte shumë e shpejtë për prodhim masiv.

Printer dixhital me bojë me një kalim
Printer dixhital me bojë me një kalim

Printim i vërtetë me ngjyra të plota në letër, karton të valëzuar dhe nënshtresa të tjera absorbuese

Printeri me bojë me një kalim me kanale CMYK 4 me ngjyra mund të printojë ngjyrën e plotë në pako, si logot, modelet dhe çdo shenjë tjetër. Do të ndihmojë efektet në paketimet e mallrave.

Mëngë/xhaketa dhe çanta letre për filxhan kafeje Printim me një kalim

PARAMETRAT TEKNIKE

Performanca e printimit: Printim me bojë me një kalim të plotë me ngjyra

Lloji i kokës së printimit: I3200

Shpejtësia e printimit : 1440*600 Dpi 22m/min, 720*300Dpi 44m/min, 360*300Dpi 88m/min

Lartësia e karakterit : kokë printimi e vetme 1-33 mm, kokë printimi dyshe 1-66 mm, tre koka printimi: 1-99 mm, katër koka printimi: 1-132 mm

Distanca e printimit : 1-5 mm, më e mira në 2 mm

Drejtimi i printimit : Vertikalisht dhe horizontalisht janë në dispozicion

Bojë : Bojë e shërueshme me UV

Gjuha e ndërfaqes : Anglisht dhe Kinezisht (mund të personalizohet)

Printimi i karaktereve : anglisht, kinezisht, numra arabë, numri serial, kodi bar, data automatike, modeli i markës tregtare, çdo font i veçantë

Temperatura dhe Lagështia : 0-45 gradë, lagështia relative 0-95% jo kondensuese

Ndërfaqja e të dhënave: Porta Ethernet, 485, USB

Kërkesat elektrike : AC100-240V/60HZ

Printer dixhital LED UV me një kalim me format të gjerë

Alex Wang – Drejtor i Shitjeve
Pekin HKHR Intelligent Technology Co., Ltd
Nanjing TTZS Co., Ltd
WhatsApp: +86 15952051055
Printer me bojë me një kalim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *