PËR NE

Rreth Nesh

Kush jemi ne?

NANJING TTZS CO., LTD u gjet në vitin 2019 si degë e Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Selia jonë është e vendosur në Pekin, Kinë. Kemi edhe 4 degë të tjera në të gjithë Kinën. Që nga viti 2011, ne ofrojmë teknologjinë inkjet të pllakave amë PCB dhe sistemin e kontrollit për prodhuesit e printerëve me shtrat të sheshtë, makinerive të printimit vertikal në mur.

Në vitin 2017, ne filluam të prodhojmë printerin e murit dhe kemi më shumë se 2000 klientë në Kinë, më shumë se 200 klientë jashtë shtetit. Partnerët në SHBA, Evropë, Rusi, Lindjen e Mesme.

NANJING TTZS CO., LTD është përgjegjëse për shitjet jashtë shtetit dhe ofrimin e mbështetjes teknike pas shitjes.

Aftësitë tona

Çfarë mund të ofrojmë?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje kërkimore dhe zhvillimi e fokusuar në teknologjinë e printimit me bojë.

Kompania ka vazhduar të investojë në kërkime dhe zhvillim, dhe ka një sërë patentash shpikjesh dhe të drejta autori softuerësh. Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë në Kinë.

Pas vitesh zhvillimi, Huake Hengrun ka një gamë të plotë produktesh me performancë të avancuar dhe ka një pozicion të caktuar në shumë fusha të industrisë së printimit me bojë.

Si një R&D dhe prodhues i printerëve me bojë, Huake Hengrun ka printera me bojë UV me një kalim, printera me bojë në internet, printera muri, printera dyshemeje, të cilët përdoren gjerësisht, të qëndrueshëm në cilësi dhe me kosto të ulët. Ka fituar vlerësime unanime nga klientët vendas dhe të huaj.