OVER ONS

Over ons

Wie we zijn?

NANJING TTZS CO.,LTD werd in 2019 gevonden als de tak van Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Peking, China. We hebben nog 4 vestigingen in heel China. Sinds 2011 bieden we inkjettechnologie van PCB-moederborden en besturingssysteem aan de fabrikanten van flatbedprinters, verticale wanddrukmachines.

In 2017 zijn we begonnen met de productie van de wandprinter en we hebben meer dan 2000 klanten in China, meer dan 200 klanten in het buitenland. Partners in de VS, Europa, Rusland, het Midden-Oosten.

NANJING TTZS CO.,LTD is verantwoordelijk voor de overzeese verkoop en biedt technische ondersteuning na verkoop.

Onze vaardigheden

Wat we kunnen bieden?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. is een onderzoeks- en ontwikkelingsonderneming die zich richt op inkjetprinttechnologie.

Het bedrijf is blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling en heeft een aantal octrooien voor uitvindingen en auteursrechten op software. Het is een nationale high-tech onderneming in China.

Na jaren van ontwikkeling heeft Huake Hengrun een compleet assortiment producten met geavanceerde prestaties en heeft het een bepaalde positie in veel gebieden van de inkjetprintindustrie.

Als R&D- en fabrikant van inkjetprinters heeft Huake Hengrun single-pass UV-inkjetprinters, online inkjetprinters, wandprinters, vloerprinters, die veel worden gebruikt, stabiel van kwaliteit en goedkoop zijn. Heeft unaniem lof gewonnen van binnenlandse en buitenlandse klanten.