OM OSS

Om oss

Hvem vi er?

NANJING TTZS CO., LTD ble funnet i 2019 som grenen til Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Vårt hovedkontor ligger i Beijing, Kina. Vi har ytterligere 4 filialer over hele Kina. Siden 2011 har vi levert blekkstråleteknologi for PCB-hovedkort og kontrollsystem til produsenter av flatbed-skrivere, vertikale veggutskriftsmaskiner.

I 2017 begynte vi å produsere veggskriveren, og vi har mer enn 2000 kunder i Kina, mer enn 200 kunder i utlandet. Partnere i USA, Europa, Russland, Midtøsten.

NANJING TTZS CO., LTD er ansvarlig for oversjøisk salg og gir teknisk støtte etter salg.

Våre ferdigheter

Hva kan vi tilby?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. er et forsknings- og utviklingsbedrift som fokuserer på blekkskriverteknologi.

Selskapet har fortsatt å investere i forskning og utvikling, og har en rekke oppfinnelsespatenter og opphavsrettigheter til programvare. Det er en nasjonal høyteknologisk bedrift i Kina.

Etter år med utvikling har Huake Hengrun et komplett utvalg av produkter med avansert ytelse, og har en viss posisjon innen mange områder av blekkskriverindustrien.

Som en FoU og produsent av blekkskrivere, har Huake Hengrun enkeltpass UV-blekkskrivere, online blekkskrivere, veggskrivere, gulvskrivere, som er mye brukt, stabile i kvalitet og lave kostnader. Har vunnet enstemmig ros fra innenlandske og utenlandske kunder.