OM OS

Om os

Hvem vi er?

NANJING TTZS CO., LTD blev fundet i 2019 som afdelingen af Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Vores hovedkvarter er beliggende i Beijing, Kina. Vi har yderligere 4 filialer på tværs af Kina. Siden 2011 har vi leveret inkjet-teknologi af PCB-bundkort og kontrolsystem til producenterne af flatbed-printere, lodrette vægprintere.

I 2017 begyndte vi at fremstille vægprinteren, og vi har mere end 2000 kunder i Kina, mere end 200 kunder i udlandet. Partnere i USA, Europa, Rusland, Mellemøsten.

NANJING TTZS CO., LTD er ansvarlig for oversøisk salg og yder teknisk support efter salg.

Vores færdigheder

Hvad kan vi tilbyde?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. er en forsknings- og udviklingsvirksomhed med fokus på inkjet-printteknologi.

Virksomheden har fortsat investeret i forskning og udvikling og har en række patenter på opfindelser og ophavsrettigheder til software. Det er en national højteknologisk virksomhed i Kina.

Efter flere års udvikling har Huake Hengrun et komplet udvalg af produkter med avanceret ydeevne og har en vis position inden for mange områder af inkjet-printindustrien.

Som R&D og producent af inkjetprintere har Huake Hengrun UV-inkjetprintere med enkelt gennemløb, online inkjetprintere, vægprintere, gulvprintere, som er meget udbredte, stabile i kvalitet og lave omkostninger. Har vundet enstemmig ros fra indenlandske og udenlandske kunder.