O NAMA

O nama

Ko smo mi?

NANJING TTZS CO., LTD je osnovan 2019. godine kao ogranak Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Naše sjedište se nalazi u Pekingu, Kina. Imamo još 4 filijale širom Kine. Od 2011. godine obezbeđujemo inkjet tehnologiju PCB matičnih ploča i sistem upravljanja proizvođačima ravnih štampača, mašina za vertikalnu zidnu štampu.

2017. godine počeli smo da proizvodimo zidni štampač, i imamo više od 2000 klijenata u Kini, više od 200 klijenata u inostranstvu. Partneri u SAD, Evropi, Rusiji, Bliskom istoku.

NANJING TTZS CO., LTD je odgovoran za prodaju u inostranstvu i pružanje tehničke podrške nakon prodaje.

Naše vještine

Šta možemo ponuditi?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. je preduzeće za istraživanje i razvoj koje se fokusira na tehnologiju inkjet štampe.

Kompanija je nastavila da ulaže u istraživanje i razvoj, i ima niz patenata za pronalaske i autorska prava na softver. To je nacionalno visokotehnološko poduzeće u Kini.

Nakon godina razvoja, Huake Hengrun ima kompletan asortiman proizvoda sa naprednim performansama i ima određenu poziciju u mnogim oblastima industrije inkjet štampe.

Kao istraživač i razvoj i proizvođač inkjet štampača, Huake Hengrun ima jednoprolazne UV inkjet štampače, online inkjet štampače, zidne štampače, podne štampače, koji se široko koriste, stabilnog kvaliteta i niske cene. Osvojio je jednoglasne pohvale domaćih i stranih kupaca.