single pass inkjet printer

УВ печатач со инкџет Single Pass 

Лесен дизајн на ракување, брзина на печатење до 88 m/min, CMYK целосна боја, UV излечиво мастило, глави за печатење Epson I3200.

Научи повеќе

Последни вести

Овде ќе ги споделиме нашите најнови активности и знаења за инк-џет печатачот за еднократен премин.

Дознај повеќе
Дигитален LED UV печатач со еднократна боја во целосна боја

Со LED UV излечива ламба, дигиталниот печатач со едно поминување може да печати на различни [...]