MEISTÄ

Meistä

Keitä olemme?

NANJING TTZS CO.,LTD perustettiin vuonna 2019 Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd:n sivuliikkeeksi.

Pääkonttorimme sijaitsee Pekingissä, Kiinassa. Meillä on vielä 4 konttoria eri puolilla Kiinaa. Vuodesta 2011 lähtien olemme toimittaneet PCB-emolevyjen ja ohjausjärjestelmän mustesuihkutekniikkaa tasotulostimien, pystyseinäpainokoneiden valmistajille.

Vuonna 2017 aloitimme seinätulostimen valmistuksen, ja meillä on yli 2000 asiakasta Kiinassa, yli 200 asiakasta ulkomailla. Yhteistyökumppanit Yhdysvalloissa, Euroopassa, Venäjällä ja Lähi-idässä.

NANJING TTZS CO., LTD vastaa ulkomaanmyynnistä ja myynnin jälkeisestä teknisestä tuesta.

Taitomme

Mitä voimme tarjota?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. on mustesuihkutulostustekniikkaan keskittyvä tutkimus- ja kehitysyritys.

Yhtiö on jatkanut panostuksia tutkimukseen ja kehitykseen, ja sillä on useita keksintöpatentteja ja ohjelmistojen tekijänoikeuksia. Se on kansallinen korkean teknologian yritys Kiinassa.

Vuosien kehitystyön jälkeen Huake Hengrunilla on täydellinen valikoima tuotteita, joissa on edistynyt suorituskyky, ja sillä on tietty asema monilla mustesuihkutulostusteollisuuden aloilla.

T&K-yrityksenä ja mustesuihkutulostimien valmistajana Huake Hengrunilla on yksivaiheisia UV-mustesuihkutulostimia, online-mustesuihkutulostimia, seinätulostimia, lattiatulostimia, jotka ovat laajalti käytettyjä, laadultaan vakaita ja edullisia. On voittanut yksimielisiä kiitosta kotimaisilta ja ulkomaisilta asiakkailta.