DESPRE NOI

Despre noi

Cine suntem noi?

NANJING TTZS CO.,LTD a fost fondată în 2019 ca sucursală a Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Sediul nostru este situat în Beijing, China. Avem alte 4 filiale în toată China. Din 2011, oferim tehnologie cu jet de cerneală a plăcilor de bază PCB și a sistemului de control producătorilor de imprimante cu plată, mașini de imprimat pe perete vertical.

În 2017, am început să fabricăm imprimanta de perete și avem peste 2000 de clienți în China, peste 200 de clienți în străinătate. Parteneri din SUA, Europa, Rusia, Orientul Mijlociu.

NANJING TTZS CO.,LTD este responsabil pentru vânzările de peste mări și pentru furnizarea de asistență tehnică post-vânzare.

abilitatile noastre

Ce putem oferi?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. este o întreprindere de cercetare și dezvoltare care se concentrează pe tehnologia de imprimare cu jet de cerneală.

Compania a continuat să investească în cercetare și dezvoltare și deține o serie de brevete de invenție și drepturi de autor pentru software. Este o întreprindere națională de înaltă tehnologie din China.

După ani de dezvoltare, Huake Hengrun are o gamă completă de produse cu performanțe avansate și are o anumită poziție în multe domenii ale industriei tipăririi cu jet de cerneală.

În calitate de R&D și producător de imprimante cu jet de cerneală, Huake Hengrun are imprimante cu jet de cerneală UV cu o singură trecere, imprimante online cu jet de cerneală, imprimante de perete, imprimante de podea, care sunt utilizate pe scară largă, stabile ca calitate și cu costuri reduse. A câștigat laude unanime din partea clienților interni și străini.