О НАМА

О нама

Ко смо ми?

НАЊИНГ ТТЗС ЦО., ЛТД је основан 2019. године као огранак компаније Пекинг Хуаке Хенгрун Интеллигент Тецхнологи Цо., Лтд.

Наше седиште се налази у Пекингу, Кина. Имамо још 4 филијале широм Кине. Од 2011. године обезбеђујемо инкјет технологију ПЦБ матичних плоча и контролни систем произвођачима равних штампача, машина за вертикалну зидну штампу.

Године 2017. почели смо да производимо зидни штампач, а имамо више од 2000 клијената у Кини, више од 200 клијената у иностранству. Партнери у САД, Европи, Русији, Блиском истоку.

НАЊИНГ ТТЗС ЦО., ЛТД је одговоран за продају у иностранству и пружање техничке подршке након продаје.

Наше вештине

Шта можемо понудити?

Пекинг Хуаке Хенгрун Интеллигент Тецхнологи Цо., Лтд. је предузеће за истраживање и развој које се фокусира на технологију инкјет штампања.

Компанија је наставила да улаже у истраживање и развој и има велики број патената за проналазак и ауторска права на софтвер. То је национално високотехнолошко предузеће у Кини.

Након година развоја, Хуаке Хенгрун има комплетан асортиман производа са напредним перформансама и има одређену позицију у многим областима индустрије инкјет штампе.

Као истраживач и развој и произвођач инкјет штампача, Хуаке Хенгрун има једнопролазне УВ инкјет штампаче, онлајн инкјет штампаче, зидне штампаче, подне штампаче, који се широко користе, стабилног квалитета и ниске цене. Освојио је једногласне похвале домаћих и страних купаца.