ЗА НАС

За нас

Кои сме ние?

NANJING TTZS CO., LTD е основана през 2019 г. като клон на Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Нашата централа се намира в Пекин, Китай. Имаме още 4 клона в Китай. От 2011 г. ние предоставяме мастиленоструйна технология на дънни платки и система за управление на производителите на плоски принтери, машини за вертикален стенен печат.

През 2017 г. започнахме да произвеждаме стенния принтер и имаме повече от 2000 клиенти в Китай, повече от 200 клиенти в чужбина. Партньори в САЩ, Европа, Русия, Близкия изток.

NANJING TTZS CO., LTD отговаря за продажбите в чужбина и предоставя техническа поддръжка след продажбата.

Нашите умения

Какво можем да предложим?

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. е предприятие за научни изследвания и развитие, фокусирано върху технологията за мастилено-струен печат.

Компанията продължава да инвестира в научноизследователска и развойна дейност и има редица патенти за изобретения и авторски права върху софтуера. Това е национално високотехнологично предприятие в Китай.

След години на развитие, Huake Hengrun разполага с пълна гама от продукти с напреднала производителност и има определена позиция в много области на индустрията за мастилено-струен печат.

Като R&D и производител на мастиленоструйни принтери, Huake Hengrun разполага с еднопроходни UV мастиленоструйни принтери, онлайн мастиленоструйни принтери, стенни принтери, подови принтери, които са широко използвани, стабилни по качество и ниска цена. Спечели единодушни похвали от местни и чуждестранни клиенти.