Дигитален LED UV печатач со еднократна боја во целосна боја

Со LED UV излечива ламба, дигиталниот печатач со едно поминување може да печати на различни подлоги, вклучително и материјали што не апсорбираат како акрилик, пластика, стакло, плочки, метал…

Бело-црно печатење на акрилик со единечна пропусница

Карактеристики

Март систем за аларм за мастило

Однапред предупредување за недоволно ниво на мастило за да се избегне прекин

Интегриран систем за кола со мастило

Интегриран систем за кола со мастило со негативен притисок за лесно одржување
Стабилен систем за снабдување со мастило со негативен притисок за да се постигне совршен ефект на печатење.

Секое печатење во боја

Може да печати која било боја, златна, сребрена, итн. без да го замени специфичното мастило.

Уникатни глави за печатење

Дизајнот на системот за постојана температура во голема мера ја споменува точноста на печатење на капките мастило и го подобрува квалитетот на печатење 360-степени Омнинасочно печатење, погодно за печатење под кој било агол.

Алекс Ванг – директор за продажба
Пекинг HKHR интелигентна технологија Co., Ltd
Нанџинг TTZS Co., Ltd
WhatsApp: +86 15952051055
Инкџет печатач со единечна пропусница

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *