ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε?

Η NANJING TTZS CO., LTD ιδρύθηκε το 2019 ως υποκατάστημα της Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd.

Η έδρα μας βρίσκεται στο Πεκίνο της Κίνας. Έχουμε άλλα 4 υποκαταστήματα σε όλη την Κίνα. Από το 2011, παρέχουμε τεχνολογία inkjet μητρικών πλακών PCB και σύστημα ελέγχου στους κατασκευαστές επίπεδων εκτυπωτών, μηχανών εκτύπωσης κάθετου τοίχου.

Το 2017, ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε τον εκτυπωτή τοίχου και έχουμε περισσότερους από 2000 πελάτες στην Κίνα, περισσότερους από 200 πελάτες στο εξωτερικό. Συνεργάτες σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή.

Η NANJING TTZS CO.,LTD είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις στο εξωτερικό και την παροχή τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.

Οι δεξιότητές μας

Τι μπορούμε να προσφέρουμε;

Η Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης που εστιάζει στην τεχνολογία εκτύπωσης inkjet.

Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη και έχει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και πνευματικά δικαιώματα λογισμικού. Είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα.

Μετά από χρόνια ανάπτυξης, η Huake Hengrun διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με προηγμένες επιδόσεις και κατέχει μια συγκεκριμένη θέση σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας εκτυπώσεων inkjet.

Ως Ε&Α και κατασκευαστής εκτυπωτών inkjet, η Huake Hengrun διαθέτει εκτυπωτές inkjet με ένα πέρασμα UV, διαδικτυακούς εκτυπωτές inkjet, εκτυπωτές τοίχου, εκτυπωτές δαπέδου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως, σταθεροί σε ποιότητα και χαμηλό κόστος. Έχει κερδίσει ομόφωνους επαίνους από εγχώριους και ξένους πελάτες.